Anton Constandse





Stage ggz mbo/hbo vanaf 16 uur per week

Zoek jij een stageplaats? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Over de organisatie
Alle mensen hebben recht op een waardig en goed leven, midden in onze samenleving. Dat is waar Anton Constandse voor staat. Onze professionals ondersteunen mensen met een ernstig psychisch aandoening zodat zij hun leven met succes en naar tevredenheid kunnen leiden in een omgeving die daarbij past. Anton Constandse werkt met een uniek concept waardoor de mensen worden ondersteund door een professional die gespecialiseerd is in herstelondersteuning.

Wat ga je doen
De stageplekken zijn direct gericht op het bieden van ondersteuning van de cliënten. Dit vindt plaats op onze beschermd wonen locatie, in de wijk en op de dagbestedingslocaties. De cliënten die ondersteuning ontvangen hebben een ernstige psychiatrische aandoening (EPA). Dit kan bijvoorbeeld op het gebied van een autismespectrum-, psychotische aandoening of er kan ook dubbele problematiek spelen. Dan is er een psychiatrische aandoening en verslaving aan bijvoorbeeld alcohol en/of drugs.
Voor iedereen geldt dat er ondersteuning nodig is op het gebied van het dagelijkse leven waaronder bijvoorbeeld: werk, wonen, relaties, financiën en leren.

Je leert om een bijdrage te leveren aan een 'goed leven' voor onze cliënten. Het 'goede leven' stimuleren wij met behulp van de Individuele Rehabilitatie Benadering (IRB) en het toepassen van de herstelvisie.

Het bieden van de ondersteuning aan onze cliënten wordt mogelijk gemaakt door het faciliteren met behulp van afdelingen op het gebied van ict, hrm, communicatie, financiële administratie, receptioniste e.d. Ook hiervoor bieden wij de mogelijkheid om bij ons stage te lopen.

Wij bieden jou
• Een ideale stagemogelijkheid voor studenten hbo-social work, mbo-maatschappelijke zorg (niveau 4), en mbo sociaal werker;
• De stage duurt minimaal 144 uur en is tevens op maat en afhankelijk van de opleidingseisen;
• Jouw taken worden op maat aangepast op jouw leerdoelen zodat je de juiste vaardigheden kunt opdoen als aankomend professional;
• Je wordt altijd begeleid door een gediplomeerde herstelondersteuner op de werkplek;
• Een stagevergoeding van €390,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Interesse?
Spreekt het bovenstaande je aan, dan ontvangen we graag jouw cv en motivatiebrief via de link "solliciteer direct" voor 30 april 2024.

  • Bij welke doelgroepen je stage wilt lopen (zie: https://stichtingantonconstandse.nl/);
  • In welk jaar van welke opleiding je zit gedurende jouw stage;
  • Hoeveel en welke dagen je komt stagelopen.

Wil je eerst meer informatie of de opleiding goed aansluit bij de geboden stageplaatsen, neem dan contact op met opleiden@stichtingantonconstandse.nl



Vacaturetype / functietype:
Stage

Werkdagen:
Dag

Startdatum:
27-02-2024

Contactpersonen:
Karima Dahaoui, recruiter
tel.: 0682740221

Referentienummer:
23-06

Bedrijfspagina:
http://www.stichtingantonconstandse.nl